Garanti Bank  lanseaza campania „Schimbi si primesti dublu!” prin care oricine schimba euro la bancomatele sale inteligente poate primi inapoi echivalentul in lei al sumei schimbate. Pana pe 14 aprilie, oricine face o trazactie de schimb valutar fara card prin ATM-urile Garanti BancoSmart intra in mod automat in tragerea la sorti organizata zilnic, pentru a primi inapoi echivalentul in lei al sumei schimbate.

Pentru a intra in tragerea la sorti, orice schimb valutar efectuat fara card trebuie precedat de completarea numarului de telefon mobil in ecranul dedicat.  ATM-urile BancoSmart prezinta multiple functionalitati de care se pot bucura atat clientii, cat si cei care inca nu au un cont deschis la Garanti Bank.

In prezent, oricine poate face la BancoSmart un schimb valutar, poate plati datoria la Bonus Card, achita facturi la utilitati sau poate sa reincarce o cartela telefonica. La acestea se adauga binecunoscutele servicii de depunere si retragere numerar. “Prin campania «Schimbi si primesti dublu!» dorim sa incurajam utilizarea bancomatelor noastre inteligente, astfel incat oricine din Romania sa beneficieze de avantajele pe care acestea le ofera”, spune Togay Can, Alternative Delivery Channels Manager in cadrul Garanti Bank.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)