Garanti Leasing isi imbunatateste comunicarea cu clientii si lanseaza un website interactiv, unde acestia au acces direct la ofertele companiei si la alte informatii utile prezentate intr-un mod dinamic.

Accesibil la www.garantileasing.ro, noul website se inscrie in strategia companiei de a fi cat mai aproape de clientii sai, astfel incat sa le poata oferi servicii si produse cat mai adaptate nevoilor lor. In acest sens, platforma nou lansata pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa aplice pentru o finantare de tip leasing o serie de aplicatii care sa simplifice procesul de interactiune cu compania.

Website-ul permite calcularea automata a ratelor pe care un potential client le-ar plati. Odata stabilita valoarea achizitiei, avansul platit si perioada de rambursare, clientul poate aplica direct online pentru a fi contactat de catre un consultant Garanti Leasing, in vederea finalizarii ofertei si semnarii contractului.

O alta facilitate este accesul la zona MyLeasing, unde clientii companiei isi pot consulta direct statusul contractului de leasing, precum facturile emise si platile efectuate, pot descarca documentele de care au nevoie –  pot genera copii ale facturilor sau imputerniciri de dauna, imputerniciri iesire din tara – sau pot solicita rapid diverse informatii legate de contractul de leasing.

„Garanti Leasing se aliniaza strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse si servicii. Era deci firesc ca si prezenta online a companiei sa faciliteze accesul clientilor si potentialilor clienti la oferte dedicate, astfel incat interactiunea cu acestia sa creasca, si la fel si gradul acestora de satisfactie cu privire la serviciile companiei”, a declarat Directorul General al Garanti Leasing, Okan Yurtsever.

Noua platforma online gazduieste si categoria „Autoturisme si echipamente de ocazie”, care cuprinde informatii complete privind starea tehnica a bunului respectiv, oferind in acelasi timp si posibilitatea vizualizarii acestuia, astfel incat sa simplifice decizia de cumparare. Categoria „Parteneri” aduce la randul sau informatii despre companiile cu care Garanti Leasing colaboreaza pentru a aduce clientilor cele mai potrivite oferte.

„In conditiile actuale de piata, secretul sta in relatia pe care o cladesti cu clientul tau, in facilitatile pe care i le oferi atunci cand are cea mai mare nevoie de ele si de gradul de personalizare a ofertelor. Avem ca scop cresterea eficientei operationale, ca unul dintre elementele care ne vor ajuta sa ne crestem cota de piata, iar eficientizarea comunicarii cu clientii este un pas esential in atingerea acestui obiectiv”, a adaugat Okan Yurtsever.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)