Generali Romania ofera cadou rovinieta incheiata pe un an clientilor care isi achita integral polita Casco pe un an, iar pentru cei care opteaza pentru plata asigurarii in rate, rovinieta se incheie pentru 90 de zile. Campania promotionala ‘Casco pentru calatorii fara griji’ este derulata de Generali in perioada 1 iulie – 31 august.

In plus , la achizitionarea unei polite Casco, pe perioada derularii campaniei, clientii primesc bonus extinderea teritoriala in afara Romaniei si Asistenta rutiera extinsa, 24 de ore din 24, cu call-center dedicat. Prin aceasta ultima acoperire, asiguratii beneficiaza de suport si tractare pentru defectiuni mecanice sau electrice produse autoturismelor. Mai mult, au inclusa si asistenta pentru remedii usoare la fata locului.

Asiguratii pot opta si pentru asigurarea de accidente pentru persoanele transportate, la un pret promotional.

Clientii Generali au la dispozitie o vasta retea teritoriala de solutionare a daunelor, conectata online la un sistem informatic avansat, care permite solutionarea, in conditii optime si rapide, a oricarei solicitari de despagubire, precum si optiunea efectuarii platii direct catre unitatile service reparatoare.

Generali Romania este membra a Generali PPF Holding B.V., care opereaza in 14 tari din Europa Centrala si de Est. Prin subsidiarele sale si administreaza active de peste 15 miliarde de euro si deserveste peste 13 milioane de clienti din intreaga regiune. Grupul este inregistrat in Olanda si are sediul central in Praga (Republica Ceha). Generali PPF Holding BV este o companie rezultata din joint venture-ul realizat intre Assicurazioni Generali (51%) si PPF Group (49%).

In Romania, Generali ocupa locul 4, dupa volumul de prime brute subscrise in 2011 pe asigurari de viata, si locul 7 in topul asiguratorilor de non-viata.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)