Compania Grande Gloria Production a obținut o finanțare de 900.000 euro de la Raiffeisen Bank, garantată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari. Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea de utilaje noi necesare dezvoltării activității de producție.

Grande Gloria Production are la baza activității producția de șervetele umede, cosmetice, dezinfectanți, produse pharma și produse lichide “personal care” și “household”, este convertor de produse de hârtie, bureți de curățenie și lavete absorbante dar și producător de ambalaje PET. Compania s-a remarcat în special prin intermediul brandului de dezinfectanti Hygienium, un jucător semnificativ în piața produselor de siguranță sanitară, ce a devenit numărul 1 în România pe categoria dezinfectanților de mâini*

EximBank este o instituție specializată ce se implică activ în susținerea și promovarea mediului de afaceri românesc. În cadrul programului guvernamental de susținere a companiilor mari, pe care EximBank îl implementează în urma mandatului special primit din partea statului român, societățile mari și IMM-urile cu cifră de afaceri peste 20 milioane de lei în 2019 pot beneficia de produse de finanțare și garantare cu componentă de ajutor de stat.

Raiffeisen Bank susține dezvoltarea antreprenoriatului autohton fiind unul dintre cei mai importanți finanțatori ai companiilor românești de peste 20 de ani. Cu o prezență în țară în 8 centre regionale pentru corporații și o echipă dedicată companiilor mari și medii în București, banca deține un portofoliu de peste 2 miliarde de euro în finanțări acordate corporațiilor.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)