Surse din piata citate de BBC, au decarat ca BCE va sista astazi fondurile de urgenta ELA catre bancile grecesti. Potrivit  site-ului www.protothema.gr, ministrul de finante Varoufakis, a declarat la radio BBC: “Consideram stoparea ajutorului de finantare “ingrozitor” , maine bancile vor fi inchise.”

Jurnalistii straini transmite ca Yanis Varoufakis, ministrul de finante grec, a declarat intr-un interviu la BBC, ca guvernul are in vedere controlul capitalurilor si inchiderea bancilor incepand de maine, o “vacanta bancara”. Acesta a mai spus, i aceeasi emisiune, ca deciza de stopare a ELA, este  “ingrozitoare”.

Ora 16.00 este ora la care grecii asteapta vesti de la BCE. Tot atunci incep consultarile intre partidele politice de la Atena.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)