7 euro este pretul unic al tuturor studiilor de piata editate de publicatia online www.bankingnews.ro. In intervalul 22 martie 2012, ora 10.00, si 23 martie 2012, ora 17.00, se deruleaza o promotie unica prin intermediul careia cititorii www.bankingnews.ro au acces facil la informatiile de top cuprinse in analizele disponibile contra cost. Practic, oricare dintre studiile de piata BankingNews poate fi achizitionat la pretul unic de 7 euro indiferent de valoarea de catalog.

Oferta este valabila EXCLUSIV pentru persoanele care vor realiza plata cu cardul, prin intermediul portalului securizat Paypal, care asigura siguranta tranzactiilor online fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet. Studiul de piata achizitionat va fi livrat prin email, in format PDF, de indata ce plata a fost confirmata.

Pentru a achizitiona analizele care te intereseaza intra in magazinul BankingNews (CLICK AICI) sau acceseaza linkul din dreptul fiecarui studiu din lista de mai jos. Studiile de piata care fac obiectul promotiei de 7 euro sunt urmatoarele:

* Top banci pe piata de carduri in 2011 (7 euro in loc de 39 euro) – CLICK AICI
* Top banci dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri in 2011 (7 euro in loc de 13 euro) – CLICK AICI
* Cum isi impart bancile piata de private banking (7 euro in loc de 27 euro) – CLICK AICI
* Bilantul bancilor pe fonduri europene in 2011 (7 euro in loc 17 euro) – CLICK AICI
* Top banci dupa numarul de agentii si angajati in 2011 (7 euro in loc de 13 euro) – CLICK AICI
* Top banci dupa numarul de clienti in 2011 (7 euro in loc de 13 euro) – CLICK AICI
* Top 10 banci in primele 15 orase din Romania (7 euro in loc de 13 euro) – CLICK AICI

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)