ING Bank si-a intampinat clientii in aceasta dimineata cu un mesaj pozitiv: banca va elimina comisioanele de retragere bani cash de la bancomatele altor banci. Este al doilea demers de acest tip al unei banci importante din sistem, dupa ce in noiembrie 2016, Raiffeisen Bank a lansat un pachet de cont curent “ZERO Tot” cu facilitati asemanatoare. Oferta Raiffeisen Bank este valabila doar pentru suma minima incasata in cont – 2.000 lei – si nu se adreseaza si clientilor care retrag cash de la bancomatele din afara tarii.

Cum arata oferta ING

Clientii care incaseaza venituri pe cardul de salariu ING Card Complet vor putea, incepand din 5 iulie, sa retraga numerar fara comision de retragere de la orice bancomat din Romania si din lume, al oricarei banci.

Mai precis, noua politica cu taxare zero este rezervata clientilor care isi incaseaza salariul sau alt venit in valoare de minimum 700 lei pe luna si efectueaza minimum o plata pe luna folosind cardul ING Bank.


ING 2 bun

Practic, asistam la o noua campanie de “inrolare” a clientilor dispusi sa-si porteze salariul la ING. Altfel, nu vor beneficia de comisioanele zero, atat de mult vanate de clienti.

ing 3 bun

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)