ING Bank lanseaza creditul “ING Personal” instant, fara adeverinta de venit. Banca te verifica in baza de date disponibila la ANAF doar cu ajutorul datele personale din buletin. Banca se alatura bancilor care deja au intrat cu aceste norme in piata de creditare: Idea Bank, Raiffeisen Bank  si acum ING.

Banca precizeaza ca va acorda impumutul pe loc daca indeplinesti conditia de baza:  veniturile din salarii si pensii sa fie raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Exceptie fac situatiile cand creditul nu se poate acorda pe loc din motive independente de vointa bancii, sau cand pentru acordarea creditului este necesara prezentarea unor documente suplimentare.

ING nu te comisioneaza daca refinantezi un credit. Ai zero comision de analiza si zero comision de administrare. Acesta este o promotie valabila pana la 30 noiembrie 2015.

 Iata si un exemplu de calcul:

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)