ING Bank lanseaza pe piata noul ING Card Complet, cont curent cu card de debit atasat, construit cu implicarea clientilor bancari activi. In urma studiilor de cercetare* privind nevoile si preferintele utlizatorilor, ING Bank a lansat produsul cu zero comisioane pentru clientii care isi incaseaza recurent veniturile prin ING Bank:

o zero pentru deschiderea si administrarea contului si cardului
o zero pentru plati in lei catre orice banca prin internet banking sau prin ING Self’Bank
o zero pentru incasari de la alte banci
o zero pentru retragerile de la ATM-urile ING
o zero pentru internet si mobile banking

In urma acestor studii, banca a lansat ING Card Complet, bazat pe nevoile si preferintele utilizatorilor. Prin acest produs au fost eliminate taxele si comisioanele pentru clientii care incaseaza venituri recurente de minim 700 RON prin ING Bank, construind astfel unul dintre cele mai competitive produse din piata.

Prin ING Card Complet, clientii beneficiaza de cont, card, internet si mobile banking fara taxe de deschidere sau de administrare si fara comision pentru retragerile sau depunerile in lei de la ATM-ul bancii.

De asemenea, prin ING Card Complet se pot transfera bani catre orice alt cont in lei, indiferent de banca, fara nicio taxa suplimentara. Comisioane zero au si incasarile in lei din orice alta banca. Practic, transferurile in lei catre si dinspre orice banca sunt gratuite, prin internet banking sau prin ING Self’Bank.

In plus, prin ING Card Complet clientii bancii pot beneficia si de ING Bazar, un serviciu nou care ofera reduceri speciale la comerciantii parteneri – supermarket-uri, benzinarii, farmacii si magazine preferate de clientii romani. In plus, in ING Bazar pot fi inrolate toate cardurile de loialitate emise in piata.

„La ING Bank, toate eforturile noastre sunt construite in jurul clientului. Ascultam clientii, ii implicam,ii incurajam sa ne impartaseasca nevoile si preferintele pentru a putea astfel construi produse care sa le serveasca nevoilor reale. ING Card Complet este un produs construit astfel si reprezinta pentru noi un punct de referinta atat in ceea ce priveste competitivitatea lui pe piata, cat si in privinta modului in care am reusit sa oferim exact acele caracteristici cerute de clienti. Pentru noi, ING Card Complet este un produs revolutionar si marcheaza o noua etapa in cresterea ING Bank pe piata locala, etapa in care oferim clientului mai multa putere”, a declarat Daniel Llano Manibardo, Director Retail Banking.

In urma studiului de piata realizat pentru a testa si intelege preferintele clientilor privind contul curent a reiesit ca 88% dintre clientii bancari din mediul urban folosesc un cont curent, iar 87% dintre detinatorii unui astfel de produs il folosesc pentru a-si incasa salariul.

Dintre acestia, doar 35% au ales in mod independent de angajator banca unde sa isi incaseze salariul. Astfel, constientizand importanta cardului de salariu (utilizat de majoritatea clientilor bancari si pentru cele mai multe operatiuni) si nevoia de a oferi clientilor mai multa flexibilitate si independenta in aceasta privinta, ING Bank va lansa in curand o solutie prin care clientii isi pot transfera salariul catre ING Bank, beneficiind astfel de oferta ING Card Complet fara comisioane.

Prin noul serviciu, disponibil in ING Home’Bank, oricine isi va putea transfera veniturile recurente din alte banci in contul ING Bank, instantaneu si fara niciun cost.Transferul se va realiza simplu si rapid, similar unei plati cu cardul pe internet.

In prezent, pentru clientii care nu au venituri recurente prin ING Bank, comisioanele percepute sunt: comision de administrare lunara: 5 RON; comision de retragere ATM ING: 1,5 RON/ tranzactie; plati si incasari catre/din orice cont bancar: 0 RON; Home`Bank cu parola: 0 RON.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)