In perioada 20-21 noiembrie 2015, ING aduce la Bucuresti hackathonul international 24H-CodING, dedicat specialistilor IT si studentilor in domeniu, pentru a concepe si a implementa cea mai inovatoare aplicatie pentru banca viitorului. Dupa primele 2 editii organizate in Amsterdam, ING aduce in Bucuresti primul Hackathon organizat de o institutie financiara in Romania prin care isi propune sa descopere cele mai bune si inovatoare servicii si aplicatii. Timp de 24 de ore, dezvoltatori, programatori, alti specialisti IT din Romania si angajati IT ai ING din toata lumea vor concura pentru a castiga competitia. Lucrand in echipa, ei vor implementa o tehnologie noua sau o aplicatie care sa imbunatateasca experienta clientilor si sa transforme ING in banca viitorului.

Premiul cel mare: o excursie in Silicon Valley.  Cei interesati sa participe la Hackathon se pot inscrie pana pe 28 octombrie pe platforma dedicata https://24hcoding.com/, fie cu o echipa deja formata (de 6 pana la 12 membri), fie individual, intr-una dintre echipele in formare.

Cele 5 jurii prezente la Hackthon vor selecta cele mai bune si inovatoare idei pentru banca viitorului, iar echipa care va ocupa locul 1 pe podium va fi rasplatita cu o excursie in Silicon Valley. Primele trei echipe clasate vor fi premiate si ideile lor vor fi analizate pentru implementare ulterioara in cadrul ING

Banca digitala de generatie viitoare ”Inovatia este parte din ADN-ul nostru. Ne-am concentrat intodeauna pe dezvoltarea de noi servicii si pe atragerea celor mai talentati specialisti care sa contribuie la banca viitorului. Ne dorim sa devenim banca de generatie viitoare, dedicata serviciilor digitale si sa sprijinim dezvoltarea constanta a tehnologiilor in banking”, a declarat Ron van Kemenade, Chief Information Officer, ING Bank.

Hackathon-ul ING la a 3-a editie Hackathon-ul ING se afla la cea de a treia editie, dar este pentru prima data organizat in Romania. Primele doua editii organizate in Amsterdam au strans peste 250, respectiv 770 de participanti. Doar anul trecut, hackathonul din Amsterdam a avut peste 80 de echipe si 40 de idei nominalizate care sunt analizate pentru implementare, iar ideea castigatoare este implementata in prezent in ING Olanda.

La aceasta editie, ING isi propune sa adune peste 300 de specialisti IT din toata lumea si sa genereze idei inovatoare ce reprezinta trendurile viitorului din domeniul bancar.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)