ING Salary Protect

ING Bank România a lansat în parteneriat cu NN România un nou produs disponibil 100% online: asigurarea ING Salary Protect. Aceasta oferă un plan de rezervă în eventualitatea unui incident neașteptat și acoperă situațiile în care un client își poate pierde veniturile lunare:
• Șomaj;
• Invaliditate totală și permanentă ca urmare a unei boli;
• Invaliditate totală și permanentă ca urmare a unui accident;
• Incapacitate temporară de muncă (concediu medical prelungit/ITM).

Asigurarea poate fi încheiată pe o perioadă de 12 luni, cu reînnoire anuală automată, și costă 15, 30 sau 45 de lei. În caz de șomaj sau de concediu medical prelungit, suma asigurată este de 500, 1.000 sau 1.500 de lei pe lună, timp de până la 6 luni, în funcție de pachetul ales. Pentru invaliditate ca urmare a unei boli, clienții pot primi 12.000, 24.000 sau 48.000 de lei, iar în cazul invalidității ca urmare a unui accident, indemnizația de asigurare este de 120.000, 240.000 sau 480.000 de lei, în funcție de nivelul de protecție ales.

În plus, toate pachetele de asigurare ING Salary Protect includ Back2Work – Serviciul de Asistență în Șomaj. Acest serviciu asigură clienților asistență și consiliere gratuită pentru pregătirea CV-ului și îi ajută să își maximizeze șansele de a-și găsi un nou loc de muncă.

Asigurarea ING Salary Protect este disponibilă 100% online, direct din aplicația ING Home’Bank, sau în locațiile fizice din rețeaua ING Office. Accesarea acesteia în aplicația de internet și mobile banking a băncii se realizează din meniul Produse > Asigurări NN, prin parcurgerea pașilor indicați.

ING nu solicită documente medicale justificative pentru încheierea asigurării, ci o declarație a clientului prin care oferă detalii generale despre starea sa de sănătate.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)