Intersport, cea mai mare retea de magazine cu vanzare de articole sportive multibrand din Romania, le ofera clientilor sai posibilitatea de a apela la un sistem avantajos de finantare in rate, cu dobanda 0%, cu carduri de credit de la Bancpost, Alpha Bank, Piraeus Bank si  Raiffeisen Bank.

Din sistemul de finantare Intersport fac parte: programul „Rate fara dobanda” oferit de Bancpost, adresat posesorilor de carduri de credit American Express, VISA si EuroLine American Express, cardurile Raiffeisen Bank sau cardurile de credit in lei de la Piraeus Bank si Alpha Bank‚ optiunea plata in rate fara dobanda. Clientii Intersport pot cumpara un numar nelimitat de produse, respectand desigur plafonul cardului de credit ales. Pentru a beneficia de dobanda 0%, creditul trebuie sa fie achitat in maximum trei rate lunare.

„Prin parteneriatele incheiate cu cele patru banci vrem sa reconfirmam ca sportul poate fi intr-adevar accesibil oricui. Sistemul propus este foarte avantajos pentru clientii nostri, oferindu-le libertatea de a-si achizitiona echipamentele si articolele sportive in momentul in care au nevoie de ele sau si le doresc, fara a-si face griji cu privire la sursele de finantare”, a explicat domnul Ionas Ignatios, Country Manager Intersport Romania si Bulgaria.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)