Incepand din data de 24 martie 2014, sediul secundar al Intesa Sanpaolo Bank din Bucuresti se va reloca si va functiona intr-o noua locatie, cladirea Art Business Center, situata pe strada Nicolae Caramfil, nr. 85A, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. La noua adresa vor functiona alaturi de banca si Intesa Sanpaolo Leasing Romania IFN SA, dar si subsidiara locala Intesa Sanpaolo Card. Intesa Sanpaolo va ocupa integral etajul 4 din Art Business Center, pe o suprafata de circa 3.500 metri patrati care va gazdui circa 150 de angajati.

In noul sediu Intesa Sanpaolo Bank din Bucuresti isi va desfasura activitatea o parte din conducerea executiva a bancii si forta comerciala (toate departamentele de business inclusiv corporate&retail, work-out, planificare comerciala, credite, organizare, audit, juridic, etc). Intesa Sanpaolo Bank este prima companie care a inchiriat spatiu in Art Business Center, o cladire moderna de birouri clasa A ce cuprinde spatii extinse tip open-office, sali de intâlnire, dar si parcare subterana pentru angajati si clienti. incepând cu 7 aprilie 2014 la parterul cladirii va functiona si o sucursala Intesa Sanpaolo Bank si un bancomat (ATM) propriu.

Relocarea sediului secundar in zona de Nord a Capitalei a intervenit in contextul nevoilor in crestere de spatiu suplimentar si de reunire in aceeasi incinta a diferitelor subsidiare si puncte de lucru. Astfel Intesa Sanpaolo Bank isi eficientizeaza operatiunile sale locale prin consolidarea activitatilor comerciale si prin optimizarea fluxurilor de lucru, ce vor avea un efect pozitiv si asupra costurilor operationale.

Despre Intesa Sanpaolo Bank

Banca Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locala a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune.

Pe piata locala, Banca Intesa Sanpaolo Bank are o retea nationala de 76 unitati, circa 800 de angajati si active totale de peste 5 miliarde lei. Intesa Sanpaolo Bank România ofera propriilor clienti o gama completa de produse bancare, garantând un serviciu de inalta calitate pentru toate segmentele de clientela (retail, IMM si corporate).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)