De astazi, vei gasi o noua rubrica pe www.BankingNews.ro: “Banca X vs. Banca Y”. Primele banci gata sa iasa la “raport” in fata clientilor, cu bune si rele, sunt Intesa Sanpaolo Bank vs. TBI si analizam cat castigi la depozitele pe 3 luni oferite de cele doua “bancute”

Institutiile financiare, ofera depozite pe 3 luni. Cat castigi daca depui  5.000 lei.?

Bancile locale au coborat semnificativ dobanzile la depozitele in lei, astfel incat pentru un depozit pe o perioada de trei luni dobanda anuala este intre 2,5% (cea mai mica din sistemul bancar) la Intesa Sanpaolo si pana la 5,3% la TBI Bank (cea mai ridicata).

Intesa Sanpaolo Bank vs. TBI Bank

Un client care depune la cele doua banci o suma de 5.000 de lei poate primi dupa trei luni o dobanda care variaza intre 26 de lei la Intesa Sanpaolo si 56 de lei la TBI Bank, net, fara sa luam in calcul comisionul de retragere.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)