Un numar de aproximativ zece investitori au accesat camera de date in cadrul procesului de vanzare a Bank of Cyprus Romania, au declarat pentru jurnalul de tranzactii MIRSANU.RO surse din piata. ”Au fost in camera de date (a Bank of Cyprus Romania – n.r.) aproximativ zece investitori, atat banci, cat si fonduri de investitii, precum si alte tipuri de investitori. Ofertele angajante vor fi depuse in cursul lunii decembrie”, au precizat sursele citate.

Printre investitorii interesati se numara si un fond american, care are in administrare active de zeci de miliarde de dolari si este interesat de active bancare neperformante.
Vanzarea Bank of Cyprus Romania este coordonata de catre banca de investitii HSBC si a fost reluata in a doua parte a acestui an, dupa ce in primavara cipriotii au respins oferta finala inaintata de catre Banca Transilvania, potrivit informatiilor MIRSANU.RO.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)