Dupa ce a ocupat zece ani functia de director general adjunct al Bancii Transilvania, iar apoi a condus operatorul de servicii medicale private Regina Maria, Ionut Patrahau revine in domeniul bancar. Practic, Ionut Patrahau a fost ales astazi de actionarii Bancii Comerciale Carpatica pentru a detine o pozitie de membru in consiliul de supraveghere.

Banca a avut astazi AGA pentru a alege trei noi membri in consiliul de supraveghere. Ceilalti doi membri sunt Nicolae Petria si Doina Toader care au fost reconfirmati azi in functie. Nicolae Petria a fost presedintele bancii si este unul dintre fondatorii bancii.

Sase persoane si-au depus candidaturile pentru cele trei locuri libere. Ceilalti candidaţi au fost Gabriel Burlacu, fost presedinte al Nuclearelectrica si fost presedinte al SIF Muntenia, Gabriela Tudor si Iulia Velicu, fost vicepresedinte al Eximbank.

Carpatica este controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea, care detine indirect aproape 46% din actiuni. In nume propriu el controlează 41,29%, iar prin compania de transport Atlassib mai are 4,55%.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)