Grupul BCR anunta ca recruteaza peste 150 de specialisti, adica dispune de peste 100 de anunturi valabile in toata tara. In acesta luna, banca cauta angajati in Bucuresti dar si Miercurea Ciuc, Oradea, Timisoara, Cluj, Bistrita, Drobeta Turnu- Severin, Constanta, Pitesti, Brasov, sau Piatra Neamt. Potrivit anunturilor, departametul HR cauta specialisti in finante, de la Consilieri Clienti la Manageri Financiari sau Clienti Corporate/Retail, sau specialisti in restructurari credite.

 

BCR angajeaza Manager Restructurare Senior  – 2 posturi – departamente diferite, in Bucuresti Gestioneaza si ia decizii in legatura cu activitatile de restructurare, recuperare (in cazuri exceptionale si prin procese legale) aferente portofoliului alocat in scopul asigurarii atingerii obiectivelor stabilite, asigura coordonarea activitatii salariatilor din echipa, precum si a celor din subsidiare pentru realizarea obiectivelor. Asigura suport salariatilor din echipa pentru tranzactiile gestionate de acestia in vederea stabilirii strategiei de restructurare/recuperare a clientilor aflati in portofoliul echipei.

BCR cauta Consilier clienti retail – Unitate retail, in Drobeta Turnu-Severin, Pitesti, Brasov, Piatra Neamt, etc. Postul presupune promovarea si vanzarea proactiva a produselor si serviciilor bancii si subsidiarelor pentru clientii persoane fizice. Banca urmareste sa ai cunostinte de specialitate minim 1 an, studii absolvite superioare de lunga durata economice juridice/tehnice sau studii medii economice, alta specialitate si cursuri de specializarea in domeniul bancar; cunostinte de limba engleza nivel mediu; cunostinte operare PC aplicatiile informatice specifice domeniului de activitate; abilitati excelente de vanzare si relatii cu clientii; spirit de echipa.

 

BCR cauta specialisti, cu experienta manageriala, in majoritatea zonelor:

 Manager Finantare – 2 posturi – Centrul de Afaceri Cluj
 Manager Finantare – Centrul de Afaceri Unirea – Bucuresti
Manager Relatii Corporate IMM Mobil – Centrul de Afaceri Sector 1
Manager Relatii Corporate IMM Mobil – Centrul de Afaceri Constanta
Sef Departament_Departamentul Recuperare Corporate – Departamentul Recuperare Corporate
Manager Relatii Corporate IMM Senior – Centrul de Afaceri Corporate Constanta
Manager Vanzari Retail – Biroul Vanzari si Intermediere 1 – Bucuresti
Manager Relatii Senior – Biroul Resurse Naturale Telecomunicatii Media si Energie
Expert Juridic – Departamentul Asistenta Legala – Directia Asistenta Legala si Suport
Sef Departament – Departamentul Asistenta Legala
Coordonator – Echipa Monitorizare – Departamentul Middle Office-Directia Asistenta Legala si Suport
Asistent Procesare si Monitorizare Garantii-Echipa Monitorizare-Directia Asistenta Legala si Suport

Detalii despre toate posturile disponibile gasiti pe site-ul specializat al bancii recrutare.bcr.ro

Despre toate posturi actuale si disponibile in Grupul BCR citesti AICI

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)