Libra Internet Bank adauga o noua facilitate serviciului Internet Banking, oferind clientilor posibilitatea de a-si seta alerte pentru operatiunile efectuate pe conturile lor. Clientii isi vor putea activa, direct din Internet Banking, optiunea de a fi notificati prin e-mail si SMS in legatura cu data scadentei unui depozit constituit, efectuarea unei plati ordonate sau incasarile noi pe conturi, indiferent daca acestea rezulta in urma unui virament bancar sau in urma depunerilor la casierie.

Serviciul Internet Banking beneficiaza astfel de o noua functionalitate importanta, permitand accesul clientilor in timp real la informatiile aferente operatiunilor derulate pe conturile lor, sporind astfel controlul acestora asupra finantelor proprii.

“Cand am relansat serviciul Internet Banking sub umbrela Next Level Internet Banking ne-am dorit in primul rand sa le oferim clientilor nostri cele mai performante servicii bancare online. De aceea am luat in calcul nevoile complexe pe care acestia le au, iar nevoia de a fi in permanenta informati in legatura cu operatiunile desfasurate pe conturile lor este una din acestea. Sistemul de alerte face parte dintr-o serie larga de facilitati importante de care clientii beneficiaza folosind serviciul nostru de Internet Banking. Pentru ca punem satisfactia clientilor pe primul plan, vom continua sa imbunatatim constant serviciul atat la nivel de facilitati oferite cat si la nivel de
accesibilitate„, a precizat Emil Bituleanu, Presedinte Libra Internet Bank.

Alertele sunt simplu de instalat si de utilizat, sunt gratuite si functioneaza pentru conturile curente ale clientilor, indiferent de deviza acestora. De asemenea, toti utilizatorii serviciului de Internet Banking de la Libra Internet Bank beneficiaza de masuri de securitate sporita, datorita utilizarii unei tehnologii avansate de criptare care permite codificarea informatiilor pentru evitarea tranzactiilor neautorizate.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)