Libra Internet Bank lanseaza un nou produs – Contul de Economii special gandit pentru a te ajuta sa economisesti in situatiile in care nu ai bani la dispozitie, dar ai dorinta de a economisi, cu sau fara un scop anume. “In momentul in care am gandit acest produs, am dorit sa venim in intampinarea persoanelor care nu dispun neaparat de o suma mare de bani, dar doresc sa economiseasca. Astfel, solutia noastra combina   un mecanism de alimentari automate, configurate usor de fiecare client, cu o dobanda performanta, ce recompenseaza disponibilitatea sa de a pune un ban deoparte” a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Poti alege singur ce tip de economisire doresti:
Contul de economii special pentru evenimentele din viata ta: economii pentru vacanta de iarna, achizitionarea unui laptop, nunta mult visata sau pur si simplu implinirea unui vis. Dobanda la Contul de Economii Eveniment variaza intre 3,25% si 3,75%, in functie de optiunile selectate. In plus, la fiecare tranzactie cu cardul poti pune in contul de economii o suma de bani in mod automat.

Cont de Economii Nelimitat
Chiar daca nu ai bani la dispozitie, poti economisi pe o perioada nelimitata o suma de bani stabilita in functie de nevoile tale, avand posibilitatea de retragere, oricand ai nevoie, de 3 ori pe an cu costuri zero. Dobanda pentru acest tip de economisire este de 2,75 %, se calculeaza la soldul zilnic si se plateste lunar.

Clientii pot deschide un cont de economii atat online, prin internet banking, cat si direct in sucursalele bancii. Detalii suplimentare pe www.librabank.ro/Economisire sau in sucursalele Libra Internet Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)