LIBRA INTERNET BANK își extinde reteaua și deschide, în Slobozia, cea de-a 54-a unitate proprie, specializată în acordarea de soluții de creditare și economisire clienților agribusiness. Cu o poziționare foarte bună pentru clienți, Sucursala Slobozia este situată pe Bulevardul Matei Basarab, nr. 17, în apropierea Primăriei Municipiului Slobozia.

Cu toate că va fi specializată în agribusiness, Sucursala Slobozia va derula toate tipurile de operațiuni financiare și va fi deschisă clienților, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Rețeaua LIBRA INTERNET BANK ajunge, astfel, la 54 de sucursale deschise în toată țara, dintre care 27 în București.

LIBRA INTERNET BANK, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România, cu o medie anuală a creșterii activelor de peste 30%, în ultimii 5 ani. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovației în banking.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)