Libra Internet Bank lanseaza un nou produs de economisire care permite clientilor sa investeasca in unitati de fond, avand acces in paralel si la un depozit garantat, pe o perioada de sase luni si dobanda fixa. Depozitul cu unitati de fondpermite clientilor sa investeasca in doua directii: 50% intr-un depozit garantat cu dobanda la 6 luni si 50% intr-unul dintre fondurile de investitii administrate de OTP Asset Management Romania SAI SA (OTP AvantisRO sau OTP Obligatiuni), avand avantajul unor castiguri mai mari decat la un depozit obisnuit.

Clientii beneficiaza de o dobanda atractivade 2.10% p.a pentru depozitul standard la 6 luni, majorata in cazul investitiei in fondul de actiuni cu un bonus procentual de 1%, dar si de valoarea la zi a unitatilor de fond cumparate la constituirea depozitelor, in functie de evolutia inregistrata de fondul de investitii in ultimele 6 luni.

Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si poate fi constituit pe o perioada de maxim 6 luni.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)