Libra Internet Bank raporteaza in primele 6 luni ale anului 2016 un profit net de 25 milioane lei, in crestere cu 111% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primul semestru al anului 2016, activele nete ale bancii au depasit 2,86 miliarde de lei, fiind in crestere cu 41%, comparativ cu iunie 2015. Pe de alta parte, soldul surselor a ajuns la 2,54 miliarde de lei net, majorandu-se cu 43%, iar soldul creditelor a crescut cu 46%, pana la 1,72 miliarde.

“Rezultatele operationale si financiare excelente obtinute in primele 6 luni ale anului 2016 confirma trendul ascendent pe care ne situam si pe care ne-am propus sa il pastram si de acum incolo. Rezultatele favorabile se datoreaza atat cresterii pe liniile de business traditionale ale bancii (Corporate, IMM, Profesii Liberale si AgriBusiness), dar si pe sectorul de digital banking, unde avem in plan sa dezvoltam noi produse si servicii inovatoare pentru clientii online”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)