Data de 3 decembrie 2015 este un moment important pentru publicatia online www.bankingnews.ro, care implineste zece ani de activitate. Cu aceasta ocazie aniversara, www.bankingnews.ro organizeaza un eveniment special, dedicat comunitatii bancare din Romania, la ATHÉNÉE PALACE HILTON BUCHAREST, salonul Le Diplomat.

Cei 10 ani de BankingNews vor fi marcati printr-o Conferinta sustinuta de unele dintre cele mai importante personalitati din domeniului de profil si de o Gala, in cadrul careia vor fi acordate premiile BankingNews pentru activitatea bancilor din ultimul deceniu.

Evenimentul va debuta cu o conferinta intitulata ”10 ANI DE BANKING”, care va facilita, intr-o ambianta eleganta si inedita, o intrevedere captivanta si stimulativa intre specialistii din domeniul bancar si reprezentantii mass-media. Conferinta va fi sustinuta de sefii celor mai importante banci din Romania, printre speakeri numarandu-se Florin Danescu (presedinte executiv Asociatia Romana a Bancilor), Omer Tetik (director general Banca Transilvania), Radu Gratian Ghetea (presedinte CEC Bank si presedinte de onoare Asociatia Romana a Bancilor) sau catalin Cretu (director regional Visa Europe).

Discutiile vor fi axate pe retrospectiva evolutiei sistemului bancar autohton din ultimul deceniu. Cei mai experimentați bancheri vor trage concluziile dupa activitatea bancilor din ultimii 10 ani. Vom afla direct de la cea mai buna sursa ce a fost bine si ce a fost rau in industria bancara, cum au abordat institutiile de credit perioada de boom economic din anii 2005 – 2008, cum a afectat criza financiara bancile din Romania si cum s-au redresat lucrurile in ultimii ani. Totodata, bancherii de top vor vorbi in exclusivitate despre provocarile viitorului, despre planurile de dezvoltare din 2016 si despre cum va arata industria bancara peste 10 ani.

In cea de-a doua parte a evenimentului, publicatia online www.bankingnews.ro va premia excelenta in banking, trofeele fiind cu atat mai speciale cu cat ele se acorda pentru activitatea bancilor din  ultimul deceniu. Premiile ”10 ANI DE BANKING” vizeaza recunoasterea meritelor institutiilor de credit pe toate palierele activitatii din industria bancara.

Amfitrioana Galei ”10 ANI DE BANKING” va fi renumita actrita si cantareata Anca Turcasiu. Vedeta, in calitate de gazda, va intretine o atmosfera plina de viata si de culoare, va fi mesagerul publicatiei online www.bankingnews.ro pentru acordarea premiilor ”10 ANI DE BANKING” si va sustine un recital de muzica romaneasca veche.

Participarea la acest eveniment se face exclusiv pe baza unei liste selective de aproximativ 150 de invitati. Daca vrei sa fii parte a acestui moment inedit, afla detaliile despre conditiile de participare AICI.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)