Ana Maria Gardiner, Managing Partner, Lighthouse.

Lighthouse, o companie românească de consultanță strategică în marketing și PR a fost inclusă în topul companii de PR din România realizat de Clutch, o platformă americană de rating cu ajutorul căreia companiile din întreaga lume se pot conecta cu furnizorii care se potrivesc nevoilor lor, se arată într-un comunicat de presă remis de companie.

Cum funcționează Clutch: companiile se înscriu pe platformă și totodată își invită clienții să ofere recenzii despre tipul și calitatea serviciilor oferite. Doar clienții cu adevărat loiali sunt dispuși să dedice timp prețios pentru a răspunde unor întrebări minuțioase despre furnizorul lor. Apoi, analiștii independenți verifică și publică evaluările și recenziile lăsate de clienți, ajutând clienții potențiali să evalueze nivelul de calificare, eficiență și leadership al oricărei organizații.

„Suntem încântați să fim recunoscuți de Clutch drept una dintre cele mai importante agenții de PR și Marketing din România”, a menționat Ana Maria Gardiner, Managing Partner, Lighthouse. În cadrul Lighthouse, înțelegem că fiecare soluție bine implementată este precedată de o examinare amănunțită a mărcii, identității și obiectivelor clienților noștri. Specializați în comunicare strategică, analizăm piețele partenerilor noștri, concurența și punctele forte și punctele slabe pentru a maximiza toate oportunitățile și a minimiza, dacă nu chiar a elimina amenințările. Comunicarea persuasivă și tacticile de PR au un impact profund asupra imaginii oricărei companii. Strategiile și programele meticulos analizate, împreună cu utilizarea celor mai noi aplicații și tehnologii, susțin orice strategie eficientă de marketing.

În fiecare an, Clutch selectează companiile cele mai performante în funcție de industrie și locația lor. Lighthouse a demonstrat că merită Premiul Leader datorită clienților mulțumiți și a soluțiilor de înaltă calitate oferite acestora.

Iată ce au spus clienții despre Lighthouse pe platforma Clutch

Irina Cristescu, General Manager, XTB România: „Datorită Lighthouse Communications, vizibilitatea noastră în media a sporit, fapt care a dus la o creștere cu 300% a numărului de clienți noi. Echipa a creat un flux de lucru eficient, dovedind responsabilitate și fiind mereu disponibili. Clienții se pot aștepta la expertiză, profesionalism și dăruire din partea echipei. Nu în ultimul rând, ei ne-au oferit o abordare strategică și o gândire ieșită din tipare pe care nu le-am mai întâlnit nicăieri.”

Dimana Valeva, ex-CEO DCA & iCredit, actualmente fondatoare și co-managing partner în cadrul Veridio Return : „Am colaborat cu Lighthouse în cadrul DCA și iCredit. Compania ne-a oferit soluții inovatoare, îndeplinind obiectivele noastre. Ei au fost direcți, calmi și clari. Comunicarea cu ei a fost extrem de eficientă și proiectele au fost finalizate într-un timp scurt. Echipa a soluționat situațiile de criză într-un mod creativ și eficient. Lighthouse promite mai puțin și oferă întotdeauna mai mult.”

„Principalul argument că platforma de rating funcționează este că noi ne-am înscris pe Clutch în 2021 și în mai puțin de 3 luni Ligthhouse a obținut 2 noi clienți importanți ca urmare a prezenței companiei pe Clutch,” a explicat Ana Maria Gardiner.

Înființată în 2018 de Ana Maria și Steve Gardiner, Lighthouse funcționează ca o companie de consultanță strategică concentrată pe 4 zone de interes: marketing, PR, traininguri și consultanță de business. Echipa lucrează în regim remote încă din 2018, având specialiști cu experiență de leadership și execuție la nivel internațional, ca expați și nu numai. Consultanții Lighthouse au experiență în lucrul cu câteva dintre cele mai valoroase branduri globale și companii din lume, active în domeniile: pharma, financiar, tehnologie, HR, FMCG, retail, industrie, energie, imobiliare și materiale de construcții. De peste 25 de ani, experții Lighthouse, profesioniști cu experiență, trasează punctele de referință din industrie printr-un serviciu pentru clienți de neegalat. Ne asigurăm că depășim așteptările pentru fiecare proiect, consolidând în același timp relațiile noastre cu clienții.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)