Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România – InfoCons (A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons) si MasterCard lanseaza Campania „Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, in cadrul careia vor fi acordate premii in valoare de peste 1,7 milioane de lei.

In perioada 1 mai – 31 decembrie 2015, toate platile realizate la comercianti pe teritoriul României cu cardurile MasterCard si Maestro vor fi inscrise automat la extragere, iar fiecare tranzactie cu carduri contactless va intra cu sanse duble in tragerea la sorti. Astfel, lunar, vor fi acordate 300 premii de câte 500 lei, precum si 10 premii de câte 5.000 lei (premiile sunt in valoare neta, taxele fiind acoperite). in plus, vor avea loc doua extrageri cu trei premii a câte 15.000 lei, iar de Craciun va avea loc  o extragere speciala, in cadrul careia vor fi acordate sase premii in valoare de câte 15.000 lei.

„Cere Bonul Fiscal! este o campanie inceputa in urma cu sapte ani, cu scopul de a creste gradul de constientizare in rândul consumatorilor asupra faptului ca bonul fiscal inseamna fiscalizare, produse sigure si posibilitatea de a face o sesizare eficienta. Plata cu cardul aduce un plus acestei campanii, intrucât consumatorul obtine toate aceste beneficii direct, doar platind cu cardul, in conditiile in care comisionul aferent tranzactiei este zero. Sustinem plata cu cardul pentru un produs sigur, necontrafacut si pentru faptul ca, astfel, consumatorul obtine dovada tranzactiei pentru garantia produselor. Credem ca este important, ca cetateni europeni, sa constientizam aceste beneficii si sa adoptam o 9atitudine”, a declarat Sorin Mierlea, Presedinte A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons.

„Platile cu cardul reprezinta o normalitate in tarile dezvoltate, fiind preferate datorita beneficiilor precum usurinta cu care se realizeaza, economia de timp si siguranta tranzactiilor, având de asemenea un impact semnificativ asupra reducerii economiei nefiscalizate. in România, ponderea platilor cu cardul in totalul platilor este, insa, de numai 4,4%, in timp ce media UE este de peste trei ori mai mare. Aceasta campanie este modul prin care MasterCard contribuie la albirea economiei in România, explicându-le posesorilor de carduri care sunt beneficiile utilizarii lor la comercianti si recompensându-i pentru plata cu cardul”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Concursul face parte dintr-o campanie ampla desfasurata de A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons si MasterCard, „Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, pentru cresterea gradului de constientizare a cetaţenilor in ceea ce priveste beneficiile platii cu cardul si solicitarea bonului fiscal pentru un produs sigur. Campania beneficiaza de sprijinul Secretariatului General al Guvernului, al Ministerului Educatiei si Cercetarii stiintifice, al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, al Federatiei Asociatiilor de Consumatori, al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii si al Jandarmeriei Române.

Regulamentul concursului poate fi consultat la adresa www.mastercard.ro/promotii si www.plateste-cu-cardul.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)