MasterCard se implica actviv in promovarea platilor cu cardul. Okazii.ro, SameDay Courier si MasterCard va lansa un serviciu de curierat cu livrare express, care le va permite clientilor sa plateasca cu cardul la livrare produsele primite in aceeasi zi. Okazii.ro va integra serviciile MasterPass™ si MoneySend™, oferindu-le astfel o experienta de cumparare mai simpla si mai placuta, potrivit unui comunicat de presa.

Clientii Okazii.ro care platesc cu un portofel digital MasterPass nu mai sunt nevoiti sa introduca informatiile cardului la fiecare plata, acestea fiind transmise securizat de portofel prin intermediul serviciului MasterPass™.

Okazii.ro le propune utilizatorilor sai o noua modalitate de plata prin intermediul serviciului MasterPass, oferindu-le astfel o experienta de cumparare mai simpla si mai placuta. Integrarea Okazii.ro cu serviciul MasterPass este asigurata de LibraPay.

De asemenea, Okazii.ro si SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, au decis lansarea unui serviciu de curierat cu livrare in ziua plasarii comenzii si plata cu cardul la livrare. Prin intermediul acestui serviciu, cumparatorii vor putea primi produsul achizitionat intr-un timp foarte scurt si vor avea posibilitatea de a plati cu cardul la momentul receptiei coletului. In acest sens, SameDay Courier, cu ajutorul MasterCard, va implementa o solutie de acceptare a cardurilor bazata pe POS-uri mobile, integrata cu propriul sistem de tracking, pentru o experienta de plata rapida, sigura si comoda. Serviciul de livrare si plata prin SameDay Curier va fi disponibil pe site-ul Okazii.ro in luna noiembrie 2015.

Totodata, Okazii.ro isi va dezvolta platforma de servicii pentru vânzatori persoane fizice oferindu-le acestora posibilitatea de a-si primii banii din vânzari direct pe cardurile lor MasterCard si Maestro emise in România, prin intermediul serviciului MasterCard MoneySend™, destinat transferului de bani. Transferul banilor este gratuit, se poate realiza in orice zi a saptamânii, iar banii transferati vor fi incasati in maximum 30 minute de la confirmarea transferului de catre Okazii.ro. Integrarea serviciului MoneySend este asigurata de LibraPay si va fi finalizata in noiembrie 2015.

Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, MasterCard Europe: “Comertul online in România trece printr-un proces de transformare, cunoscând dezvoltari semnificative in ceea ce priveste prezentarea, livrarea si plata produselor si serviciilor comandate sau achizitionate online. Ne bucuram ca, alaturi de Okazii.ro, unul dintre liderii comertului electronic din România, ajutam la consolidarea acestei tendinte cu o gama extinsa de servicii de plata disponibile pentru cumparatorii si vânzatorii Okazii.ro.”

Radu Sitaru, CEO Okazii.ro a declarat: “Ne bucuram pentru realizarea acestor proiecte alaturi de MasterCard si SameDay Courier. Ca de fiecare data, ne straduim sa venim cu surprize placute care tin de imbunatatirea serviciilor. Acum utilizatorii nostri se pot bucura de noi avantaje legate atât de  rapiditatea livrarii, cât si de usurinta si siguranta platii.”

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)