UniCredit Tiriac Bank are un nou sef al Diviziei Retail, in persoana lui Maurizio Volcich, in conditiile in care Emanuele Butta, care a ocupat aceasta pozitie pana in prezent, va prelua noi responsabilitati, fiind numit Head of Retail si Vicepresedinte Executiv al UniCredit Bank Rusia.

Emanuele Butta a avut o contributie importanta in dezvoltarea continua a activitatilor de Retail, implementand o serie de solutii inovative, menite sa adapteze mai bine oferta de produse, servicii si know-how a bancii la nevoile clientilor. Printre acestea, noul model de deservire a clientilor IMM sau optiunile de economisire puse la dispozitia clientilor persoane fizice.

Anterior sosirii in Romania, Emanuele Butta a fost Head of CEE Retail Sales in cadrul grupului UniCredit si a coordonat implementarea mai multor proiecte, atat in Romania, cat si in alte tari in care grupul isi desfasoara activitatea, precum Rusia, Serbia, Cehia si Kazahstan. Emanuele Butta s-a alaturat UniCredit in 1992, pe parcursul celor 20 ani ocupand diverse functii in divizia Retail in Italia si la nivel de grup.

Maurizio Volcich va prelua astfel coordonarea Diviziei Retail a UniCredit Tiriac Bank. Anterior preluarii acestor noi responsabilitati, a fost Head of Retail al UniCredit Bank Serbia, din martie 2009 pana in prezent. Experienta sa in grupul UniCredit cumuleaza peste 30 de ani, din care 11 ani de activitate bancara in Europa Centrala si de Est, in Croatia, Slovacia si Serbia.

Potrivit reglementarilor in vigoare, Maurizio Volcich asteapta aprobarea Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrală si de Est, numarand peste 3.900 sucursale. In Romania, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti.

Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)