Înainte de a discută despre tehnologie, cred că este necesar să știți că eu sunt E-lefantul Click, maestrul în mobile banking de la Garanti Bank.

Am citit de curând câteva statistici realizate la nivel european și am aflat că numărul de utilizatori ai mobile banking-ului crește de la an la an. Un sondaj efectuat cu 36.000 de oameni din 19 țări din Europa arată că mai mult de jumătate dintre ei folosesc aplicații pe mobil pentru a-și realiza operațiunile bancare. Acest lucru nu poate decât să mă bucure, mai ales fiindcă și România face parte dintre țările în care aceste soluții sunt folosite din ce în ce mai mult.
În zilele noastre, oamenii caută cele mai rapide, eficiente și sigure modalități de a-și gestiona bugetul și cheltuielile. Și ce ar putea fi mai potrivit dacă nu o aplicație ce le incorporează pe toate?

Deci forța a trecut de partea tehnologiei și, pe bună dreptate într-o lume atât de ocupată, băncile își adaptează și ele produsele și serviciile nevoilor clienților. Astfel am ajuns eu să mă ocup de aplicația Mobile ME a Garanti Bank, o aplicație prin care poți realiza o mulțime de operațiuni financiare.

Poți:
–     să fii la curent cu statusul contului tău sau instoricul tranzacțiilor;
–     să faci transferuri în lei;
–     să-ți plătești facturi;
–     să schimbi banii dintr-o monedă în alta;
–     să știi mereu unde găsești cel mai apropiat BancoSmart, bancomatul inteligent al Garanti Bank, dar și cea mai apropiată agenție Garanti;
–     să ai toate informațiile despre cardurile Garanti Bank.

Pe cât de simplu este să o folosești, pe atât de simplu este să o și descarci din App Store și Google Play.
Ne vedem online!

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)