Haos deplin, asa descrie un bulgar atmosfera de la manifestatiile care perturba deja de cateva saptamani viata din Bulgaria, cele mai ample proteste de dupa caderea regimului comunist. Contra cui protesteaza bulgarii? impotriva coruptiei, sistemului stricat in totalitate, contra preturilor prea mari, contra scaderii calitatii vietii, fiecare a iesit in strada sa-si spuna pasul. „Este haos deplin“, a mai spus jurnalistul, citat de presa din Romania.

Facturile cu 40% mai mari la energie electrica, au fost ultima picatura… bulgareasca!

Bulgarii cer de la „incendierea mono­polurilor straine“ care controleaza utilitatile sau expulzarea acestora din tara si nationalizarea utilitatilor la o participare civila de 50% in toate institutiile statului si un moratoriu pe plata ratelor la banci.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)