Mariana Diaconescu, presedintele directoratului Asirom, se asteapta la cresterea competitiei pe piata de asigurari in urmatorii ani, mai multe nume noi urmand sa isi faca aparitia pe piata datorită potentialului de crestere pe termen lung. Potrivit Ziarului Financiar, oficialul Asirom nu vede insa o revenire a afacerilor asiguratorilor in 2013.

“Este posibil sa mai apara si alte companii de asigurari, pentru ca piata locala este totusi o piata emergenta. Trebuie sa avem si asteptari pozitive legate de aceasta industrie”, a declarat Diaconescu intr-un interviu pentru www.zf.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)