În 19 aprilie 2021, Novak Djokovic si Raiffeisen Bank International au anuntat semnarea unui parteneriat

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a lansat astăzi prima campanie de imagine cu noul ambasador al grupului, starul de tenis Novak Djokovic. Campania se desfășoară în perioada premergătoare French Open, dar este legată și de cea de-a 34-a aniversare a lui Djokovic, sărbătorită pe 22 mai.

Povestea spotului video se bazează pe un obicei obișnuit al jucătorilor de tenis: să aleagă mingea potrivită pentru un serviciu puternic, ideal un as, iar numărul 1 din lumea tenisului dedică timp acestui proces. Acest obicei era legat de scenele cotidiene ale vieții private, cum ar fi selectarea unui tricou polo sau alegerea unui fruct dintr-un coș.

„Cu această poveste comunicăm că alegerea corectă este esențială și o legam de ambiția noastră de a deveni cea mai recomandată bancă din Europa Centrală și de Est”, a spus Michael Palzer, șeful Diviziei Internationale de Marketing a RBI.

„Novak Djokovic nu numai că a arătat o performanță de top pe terenul de tenis, dar s-a mișcat foarte convingător și cu profesionalism pe platoul de filmare. A fost o cooperare foarte eficientă și plăcută pentru noi ”, a adăugat el.

Această campanie de imagine va fi implementata de fiecare dintre subsidiarele grupului RBI din Europa Centrală și de Est, predominant pe canale digitale și TV, dar și susținute de panouri publicitare sau de alte posibilități de promovare.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)