Angajatii din sistemul bancar nu vor avea parte de cresteri salariale anul acesta, pentru ca nici rezultatele bancilor nu au fost prea incurajatoare, a spus la ultima intalnire cu presa de anul trecut, Nevenca Doca, director executiv de resurse umane la Banca Transilvania. “Nu cred ca vreuna din cele 40 de banci active din Romania isi propune sa creasca salariile. Stiu sigur ca bancile din top 10 nu vor opera majorari salariale”, a spus ea. Nevenca Doca considera ca in domeniul bancar nu exista in acest moment performanta prea mare, care sa justifice bonusurile de performanta.

“Rezultatele financiare ale sistemului bancar la 9 luni sunt negative, sunt numarabile pe degete bancile care au avut profit”, explica oficialul de la Banca Transilvania, citat de Ziarul Financiar. Banca Transilvania a finalizat un proiect de instruire a salariatilor in domeniul sanatatii si securitatii in munca in valoare de 100.000 de euro si are in derulare inca un proiect de resurse umane in valoare de 480.000 de euro. Proiectul, desfasurat pe parcursul unui an, a fost finantat prin POSDRU, programul de finantare europeana prin care România are la dispozitie 4,25 milioane de euro pentru dezvoltarea resurselor umane.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)