Omer Tetik, CEO Banca Transilvania a vorbit intr-un interviu acordat revistei “Piata Financiara” despre viitoarul BT dar si actualul demers in ceea ce priveste integrarea Volksbank, afirmand raspicat ca BT a dat prioritate procesului de conversie a creditelor in CHF pentru a rezolva probelma sociala.

Seful BT despre anul 2015: “ne asteptam la cel mai bun an din istoria bancii.”

“Ne aflam la jumatatea procesului de integrare a Volksbank Romania in structura Bancii Transilvania. Ne asteptam sa incheiem acest proces intr-un termen scurt, in prima jumatate a anului 2016. Obiectivul nostru este ca niciun client sa nu simta ca BT sau Volksbank se afla intr-un proces de integrare.

Suntem increzatori, inclusiv avand alaturi de noi echipa Volksbank, o echipa deschisa si determinata. In plus, ne bucura entuziasmul cu care ambele echipe au imbratisat proiectele comune. Pe multe arii, lucram deja precum o singura echipa. Colaborarea performanta s-a dovedit inclusiv in proiectul de conversie a creditelor din franci elvetieni, proiect care in unele componente a fost implementat de echipe comune.

Oferta pe care am propus-o clientilor Volksbank cu credite in franci elvetieni este bine primita. Rezultatele partiale ale ofertei arata ca aproape 15.000 de clienti, reprezentand circa 83% din cei vizati, au acceptat oferta de conversie a creditelor din franci in lei sau euro si ne asteptam ca acest procent sa creasca in ultimele zile ale ofertei.

Am dat prioritate procesului de conversie a creditelor in franci elvetieni, chiar amanand multe alte proiecte ale bancii, pentru a rezolva o problema sociala cu impact asupra unui numar foarte mare de clienti, clienti care reincep acum o relatie de creditare cu BT, pe baze mult mai sanatoase, aproape toate creditele acordate fiind in lei.

Dupa finalizarea ofertei de conversie a creditelor in franci elvetieni, principalul nostru focus va fi integrarea portofoliilor de produse si servicii ale celor doua banci, continuarea construirii si sudarii echipei comune si finalizarea integrarii, cu focus pe oameni (clienti si colegi din cele doua banci)”, a spus seful celui mai dinamic jucator din piata.

Citeste inteviul intergral aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)