Clienţii  OTP Bank Romȃnia persoane fizice, juridice și PFA posesori de carduri pot efectua de acum tranzacţii şi la ATM-urile din rețeaua independentă Euronet, în aceleaşi condiţii ca în cazul ATM-urilor din reţeaua OTP Bank Romȃnia.

În urma parteneriatului încheiat de OTP Bank România şi Euronet, liderul rețelelor independente de ATM-uri din România, clienții băncii au acces la o rețea natională suplimentară de peste 500 de bancomate Euronet pentru efectuarea de  prin card, în limita a 2.000 de lei pe tranzacţie, în aceleaşi condiţii financiare precum cele din reţeaua proprie de bancomate a băncii.

„Parteneriatul cu Euronet ne permite să răspundem mai bine nevoilor clienților noştri, oferindu-le acum o reţea extinsă, de peste 600 de ATM-uri, la care pot efectua operaţiuni prin intermediul cardurilor emise de OTP Bank Romȃnia, în condiţii financiare avantajoase. Din acest moment, sigla „OTP Bank” este prezentă pe toate bancomatele Euronet, ceea ce face mai usoară identificarea acestora de către clienţii noştri, în întreaga ţară“, a declarat Adrian Chichiță, Director Carduri, OTP Bank România.

“Ne bucurăm că OTP Bank a decis să se alăture rețelei independente de ATM-uri Euronet. Credem că acest parteneriat cu cea de-a 10-a bancă ce utilizează rețeaua noastră de ATM-uri pe baza unui model de afaceri „în comun”, reprezintă încă un pas spre îndeplinirea strategiei noastre de a avea fiecare bancă din România în rețeaua de ATM-uri Euronet “, a declarat Dimitris Verikios, Regional Managing Director, Euronet.

 

Lista completă de ATM-uri a OTP Bank România poate fi consultată aici: https://www.otpbank.ro/ro/sucursale

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)