OTP Bank România anunță că fost desemnată „Banca Anului” și a obținut premiul pentru „Cel mai bun credit ipotecar” în cadrul Galei Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC), ediția a IV-a, 2019.

Colaborarea îndelungată cu firmele de brokeraj de credite, strategia pe termen lung implementată precum şi volumul vânzărilor de produse şi servicii adresate clienţilor din segmentul persoane fizice au creat premisele pentru accesarea acestor premii. Anul trecut, vânzările de credite ipotecare prin intermediul brokerilor de credite, pentru clienții persoane fizice au crescut cu peste 200%.

„Suntem încântați să vedem că eforturile noastre susținute dau roade și sunt apreciate de partenerii noştri, brokerii de credite din România. În ultimii ani ne-am concentrat pe construirea unor relații de afaceri stabile pe termen lung atât cu clienții, cât și cu partenerii noștri. Mulțumim, ARBC, pentru premiile acordate și buna colaborare pe care o avem cu membrii Asociaţiei”, a declarat Oana Lucia Ilie, Distribution Sales Channels & Branch Network Director, OTP Bank România.

„Relaţia bănci-brokeri înseamnă, în primul rând, încredere şi suntem încântaţi să marcăm în fiecare an momentul în care brokerii premiază partenerii bancari cu cele mai remarcabile rezultate şi eforturi. OTP Bank România are o strategie articulată în construirea şi maturizarea parteneriatelor cu brokerii de credite, iar acest lucru a fost apreciat şi votat majoritar de membrii noştri atât la “Cel mai bun produs ipotecar”, cât şi la marele premiu pentru “Banca Anului”. Mulţumim şi felicitări echipei OTP Bank România care ne este alături zi de zi în eforturile noastre de a asigura calitate, promptitudine şi predictibilitate clienţilor noştri”, a declarat Anca Bidian- Preşedinte ARBC.

Ce dobânzi practică OTP Bank

BankingNews a verificat oferta băncii după ce a primit din partea unui cititor propunerea unui broker de credite.

Pentru un credit ipotecar standard în lei, cu avans de 15% și dobândă variabilă, banca practică un ROBOR la 3 luni plus marja băncii de 2,49%. Dobânda în prezent este de 5, 65%, iar DAE este de 5,86%. Pentru un credit ipotecar în valoare de 131.000 de lei pe 345 luni, rata lunară va fi de 770 lei. Suma platită la final va fi de 267.000 lei. Comisionul de admnistrare cont curent lunar este de 5 lei. Comision analiza- zero.

Banca precizează că valoarea dobânzii este stabilită în funcție mulți factori, precum încasarea lunară a salariului în contul curent deschis la OTP Bank; plățile lunare prin POS la comercianți folosind cardul de debit OTP Bank; încheierea asigurarării de locuință la Groupama și de profilul clientului și istoricul de creditare.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)