OTP Bank vine in intampinarea clientilor sai cu o scadere suplimentara a dobanzii la creditele de nevoi personale in lei, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Pana la data de 29 iunie 2012, clientii bancii pot beneficia de o dobanda promotionala de numai 14,05%* (DAE – 14,99%*), la creditele de nevoi personale in lei si de un termen de aprobare extrem de rapid, de numai 48 de ore.

Creditul ofera siguranta ratelor lunare egale cu dobanda fixa si nu are restrictii cu privire la utilizarea acestuia. Astfel, clientii isi pot planifica mai bine cheltuielile personale, fara griji in privinta fluctuatiilor cursului valutar.

OTP Bank recomanda acest tip de credit clientilor care obtin venituri in lei. Acestia pot opta pentru un credit nou sau pentru refinantarea unor credite deja existente. Banca pune la dispozitia clientilor avantaje multiple, precum:
* rate lunare egale, fixe pe intreaga perioada de acordare a creditului, indiferent de variatia ROBOR;
* documentatie simplificata;
* aprobare rapida, in doar 48 de ore de la depunerea documentatiei complete;
* 0% comision de deschidere si administrare cont curent, pe intreaga perioada de derulare a creditului;
* 0% comision lunar de administrare credit;
* 0% comision pentru schimbarea datei de scadenta a ratelor;
* fara comision de analiza dosar;
* suma maxima de pana la 42.000 RON;
* gama variata de venituri acceptate.

Clientii care doresc sa beneficieze de avantajele acestui credit, trebuie sa aiba maxim 65 de ani, la data scadentei finale a creditului.

“OTP Bank se bucura de un flux monetar stabil, ceea ce ne permite sa stimulam si sa incurajam creditarea in lei. Astfel, am scazut din nou dobanda la creditul de nevoi personale in lei si am prelungit campania promotionala, pentru a ne ajuta si mai multi clienti sa isi indeplineasca orice nevoie ar avea, fara a-si face griji cu privire la fluctuatiile zilnice de curs valutar. Clientii beneficiaza, in continuare, de rate lunare fixe pe intreaga perioada de desfasurare a creditului, si de sistemul de aprobare rapida, in numai 48 de ore. Toate acestea, la un pret foarte competitiv, DAE fiind una dintre ofertele de top din piata.”, a declararat Gábor Ljubičić, Director General Adjunct – Retail, OTP Bank Romania.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot intra in legatura cu reprezentantii bancii, in orice zi, de luni pana vineri, intre orele 8:30-17:30, la 0800.88.22.88 (apelabil gratuit din reteaua Romtelecom) sau la *OTPBANK (*6872265) (apel cu tarif normal, din retelele Vodafone si Orange).

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 12 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

*Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 RON, acordat pe o perioada de 5 ani, cu rata de dobanda de 14,05%, fixa pe toata perioada de acordare, DAE este 14,99%, rata lunara este de 233 RON si valoarea totala platibila este de 13.976 RON.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)