Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate pe piata locala, OTP Bank anunta lansarea unei noi oferte promotionale: 10% reducere la plata facturilor de utilitati prin intermediul cardului de salariu MasterCard, in primele 6 luni de la achizitia unui pachet pentru salariati, pentru plati lunare de pana la 300 Lei.

Oferta este valabila pentru pachetele achizitionate in perioada mai – octombrie 2014.

Clientii care achizitioneaza un pachet pentru salariati de la OTP Bank, beneficiaza de multiple avantaje precum:
· ZERO comision de retragere numerar de la bancomatele OTP Bank Romania, precum și de la orice alt bancomat de pe teritoriul tarii, in limita a doua tranzactii lunare.
· administrare gratuita a contului curent;
· dobanzi promotionale si comision de analiza ZERO la creditul de nevoi personale și creditul ipotecar;
· descoperit de cont cu dobanda speciala;
· bonus de dobanda atractiv pentru depozitul la termen;
· serviciu de economisire automata, instrument special creat pentru a incuraja economisirea și administrarea cat mai eficienta a banilor;
· ZERO comision de activare și mentinere a serviciului OTPDirekt – Internet Banking. in plus, prima tranzactie pe luna este gratuita;
· alerte SMS gratuite, care iti ofera un control permanent asupra conturilor și a cardurilor direct pe telefonul mobil;
· ZERO taxa de emitere și administrare pentru cardul de debit inclus in pachet.
· inrolarea in programul de recompense MasterCard Rewards, prin intermediul caruia clientii sunt rasplatiti cu puncte de fidelitate pentru fiecare plata efectuata cu cardul de salariu MasterCard, puncte ce pot fi transformate direct in premii.

“Ȋn cei 10 ani de cand OTP Bank este prezenta in Romania, am demonstrat ca avem capacitatea de a intelege nevoile clientilor si contextul pietei si ca suntem un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. O noua oferta adaptata nevoilor clientilor este campania curenta la pachetele pentru salariati. Vom continua sa avem aceeași abordare realista de business, sa oferim servicii pragmatice și profesioniste și sa actionam ca un adevarat consilier financiar pentru clientii noștri”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)