OTP Consulting Romania, companie membra a OTP Group, impreuna cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, cea mai prestigioasa universitate tehnica din Romania, anunta demararea unuia dintre cele mai importante proiecte multiregionale ce vizeaza dezvoltarea spiritului antreprenorial si generarea unui numar sporit de afaceri in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia, se arata intr-un comunicat de presa remis de OTP Bank.

Proiectul “Antreprenor – idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul reprezinta un parteneriat intre cele doua institutii si are o valoare totala de 5,580,988.05 RON.

Obiectivul general al proiectului il constituie sustinerea afacerilor independente prin dezvoltarea  competentelor antreprenoriale si manageriale si sprijinirea persoanelor cu varste de peste 18 ani care doresc sa initieze o afacere in aceste regiuni. Totodata, proiectul urmareste imbunatatirea adaptabilitatii – atat a intreprinderilor, in special a microintreprinderilor si IMM-urilor, cat si a angajatilor – la mediul economic in schimbare si la provocarile globalizarii.

Afacerile nou infiintate vor determina crearea a minimum 80 de locuri de munca noi, care vor fi mentinute timp de cel putin 6 luni de la finalizarea proiectului.

Prin dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale ale grupului tinta de 400 de persoane, precum si prin sustinerea infiintarii a 40 de noi intreprinderi in cadrul schemei „Sprijin pentru antreprenori”, proiectul se inscrie in arealul obiectivelor Axei Prioritare 3.

“Este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de OTP Consulting in acest an, care va genera efecte pozitive pe termen lung, atat la nivelul grupului tinta, cat si al comunitatilor economice din cele doua regiuni de dezvoltare, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Serviciile integrate pe care le oferim sustin dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor necesare formarii antreprenorilor de succes, un vector important de crestere economica”, a declarat Agoston Olti, CEO OTP Consulting Romania.

OTP Consulting Romania, membra a OTP Group, opereaza pe piata locala din 2007. Compania ofera suport partenerilor si clientilor sai in obtinerea finantarilor nerambursabile destinate investitiilor si dezvoltarii de proiecte.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)