Roxana Maria Hidan, OTP Bank

Începand de astăzi, 11 noiembrie, OTP Bank România derulează campania Black Friday 2022 pentru persoane fizice si antreprenori. Anul acesta, oferta pentru persoane fizice aduce în prim plan o dobândă atractivă la depozite pentru un număr limitat de clienți care își deschid cont la OTP Bank. Antreprenorii beneficiază de costuri zero pentru întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

„Campania Black Friday cuprinde produse bancare construite cu o abordare concentrată asupra nevoilor clienților persoane fizice și antreprenori. În contextul economic actual, este important să avem predictibilitate și asupra costurilor, iar prin aceste oferte propunem clienților instrumente eficiente, cu costuri zero, care acoperă exact acest obiectiv.”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

Oferta destinată persoanelor fizice

În premieră, anul acesta un număr limitat de persoane fizice care devin clienții băncii în perioada campaniei pot beneficia de o dobândă anuală atractivă de 9,75% la depozitele la termen de 3 sau 6 luni. 500 de locuri sunt disponibile în cadrul promoției.
Campania „Depozit cu dobândă de 9,75% de Black Friday” poate fi accesată pe pagina dedicata de pe site-ul www.otpbank.ro, urmată de completarea formularului și selecția sucursalei dorite.

Campania se derulează în perioada 11.11-30.12.2022, în două etape:

• În perioada 11-13 noiembrie clienții trebuie să aplice pe site-ul bancii;
• În perioada 15 noiembrie-30 decembrie 2022, primii 500 de clienți eligibili își pot deschide cont curent la OTP Bank și constitui depozite în valoare de maximum 200.000 lei pentru a beneficia de dobânda de 9,75% oferită în campanie.

Caracteristicile depozitelor oferite în campanie:

• Dobândă anuală de 9,75%;
• Perioadă de constituire de 3 sau 6 luni;
• Prelungire automată (începând cu a doua scadență, depozitul este remunerat cu rata de dobândă anuală existentă în oferta băncii la momentul prelungirii);
• Comisioane zero de deschidere, lichidare și retragere numerar*.
*Numai în cazul retragerilor de numerar provenite din depozite la termen, în ziua scadenței acestora.

Pot beneficia de ofertă persoanele care au cel puțin 18 ani, sunt cetățeni români sau rezidenți cu CNP alocat, devin clienții băncii și constituie depozitele în perioada 15 noiembrie-30 decembrie 2022.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)