OTP Bank sustine accelerarea procesului de creditare a beneficiarilor de subventii APIA, prin servicii de consiliere profesioniste si soluții de finantare eficiente si ii incurajeaza sa se adreseze reprezentanților bancii cat mai curand, pentru deschiderea contului de incasare subventii necesar depunerii cererii de sprijin la APIA.

Agenția de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a deschis campania de primire a cererilor de sprijin pe suprafața, care se deruleaza in perioada 3 martie – 15 mai 2014. Beneficiarii de subvenții APIA pot depune cereri de plata si in perioada 16 mai – 9 iunie, insa vor fi aplicate penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere.

Pentru a intra in posesia finantarii cat mai rapid, OTP Bank incurajeaza beneficiarii de subvenții sa se adreseze reprezentanților bancii cat mai curand, pentru deschiderea contului de incasare subventii necesar depunerii cererii de sprijin la APIA. Dupa aprobarea finanțarii, utilizarea plafonului este permisa in baza adeverințelor emise de APIA, conform convenției incheiate de banca.

Totodata, OTP Bank susține beneficiarii de subvenții APIA prin pachetul AgriBusiness, ce ofera facilitați și soluții de finanțare complete. Pachetul ofera gratuitate pentru administrarea contului curent, in lei și valuta, acces gratuit la OTPdirekt pentru un utilizator și 50% reducere la comisionul de acordare aferent unui credit de prefinantare subvenții APIA.
Pachetul AgriBusiness este disponibil tuturor clienților persoane juridice și categorii asimilate, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale și producatori agricoli individuali care deschid sau dețin un cont de incasare a subvenției la OTP Bank Romania. Perioada de constituire a pachetului este de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii automate pe aceeași perioada.
“Pentru campania 2014-2015, OTP Bank vizeaza accelerarea procesului de creditare a beneficiarilor de subvenții APIA, prin servicii de consiliere profesioniste și soluții de finanțare simple și eficiente, adaptate nevoilor specifice ale clientilor care isi desfasoara activitatea in sectorul agricol. Credem in potențialul oferit de agricultura romaneasca, de aceea am ales sa susținem clienții care investesc in agricultura, oferindu-le beneficii suplimentare, prin pachetul AgriBusiness” a declarat Roxana Hidan, Director Directia IMM, OTP Bank Romȃnia.
OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania ințelege nevoile clienților si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)