OTP Asset Management Romania a lansat o noua solutie inovatoare: OTP Premium Return. Este vorba despre un fond inchis de investitii cu strategii inovatoare, de Absolute-Return, ce permite eficientizarea investitiilor prin maximizarea raportului intre risc si randament. Noul fond se adreseaza investitorilor care urmaresc cresterea randamentului investitiilor personale, in conditii de risc limitat. Valoarea initiala a unitatii de fond este de 1.000 RON.

OTP Asset Management Romania, unul dintre cei mai performanti administratori de fonduri de investitii din Romania, anunta lansarea unui nou fond inchis de investitii, denominat in RON, OTP Premium Return.

Strategia de investitii este orientata catre obtinerea de randamente consistente, in conditii de volatilitate scazuta, prin alocarea dinamica a capitalului fondului. Astfel, activele investitorilor pot fi realocate rapid, in functie de oportunitatile pietei, pentru a obtine cel mai eficient raport randament/ risc. Prin politica sa de investitii, fondul urmareste sa obtina randamente pozitive, superioare dobanzilor bancare, pe un orizont investitional de cel putin un an, indiferent de evolutia pietelor de capital.

Fondul se adreseaza cu precadere investitorilor persoane fizice si juridice care intentioneaza sa efectueze plasamente pe un orizont de timp de minim 1 an, chiar daca acestia au acces la banii lor lunar.

Valoarea minima a investitiei in OTP Premium Return este de o unitate de fond, iar valoarea nominala a unitatii de fond este de 1,000 RON. Clientii pot subscrie si rascumpara in fiecare luna in OTP Premium Return, in primele 5 zile lucratoare si pot rascumpara, incepand cu luna urmatoare celei in care au subscris.

“In conditiile cresterii apetitului pentru solutii financiare ce ofera randamente superioare dobanzilor bancare, OTP Premium Return reprezinta o oportunitate inovatoare de plasare a capitalului. OTP Premium Return este primul fond din portofoliul OTP Asset Management Romania cu strategie de Absolute-Return, ce permite captarea oportunitatilor de investitii pe o scara larga, pe diverse piete si clase de active. OTP Premium Return se adreseaza clientilor care doresc randamente potential superioare produselor clasice de economisire, dar care nu accepta un risc ridicat similar investitiilor in fondurile de actiuni.” a declarat Dan Popovici, Director General, OTP Asset Management Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)