OTP Leasing Romania anunta lansarea unei noi oferte de finantare pentru autoturisme si autoutilitare noi, pentru persoane juridice, PFA-uri şi alte structuri comerciale. In perioada 27 octombrie – 31 decembrie, OTP Leasing ofera o dobanda nominala promotionala de numai 4.5%, pentru achizitia de autoturisme si autoutilitare noi (8+1 locuri).

Clientii OTP Leasing Romania beneficiaza de aprobare a cererilor standard de finantare prin leasing in numai 24 de ore, pentru dosarele complete de aplicare.

Valoarea maxima a finantarii este de 200.000 EUR, iar avansul minim este de doar 15% din valoarea achizitiei.

“Piata de leasing auto a inregistrat o crestere importanta in prima jumatate a anului, in special pe segmentul autovehiculelor comerciale. Este un semnal pozitiv ce reflecta evolutia economiei reale. OTP Leasing sustine activ sectorul IMM-urilor printr-un portofoliu echilibrat de solutii de finantare dedicate.”, a declarat Jozsef Tolnay, CEO OTP Leasing Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)