OTP Leasing România, parte din grupul OTP Bank, împlinește 15 ani de la înființare pe piața locală și marchează momentul prin lansarea unui podcast aniversar realizat alături de clienți, parteneri și membri ai echipei.

Podcastul despre leasing și povești de succes este un carusel de idei fresh din lumea business-ului, văzut prin ochii antreprenorilor și specialiștilor din domeniul finanțării prin leasing. Acesta conține o serie de 5 mini-interviuri prin care ascultătorii vor găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de leasing, ce înseamnă acest tip de finanțare, ce beneficii au afacerile locale, dar și cum au crescut și ce provocări au întâmpinat companiile în această perioadă.

Printre invitați se numără membri ai echipei OTP Leasing din diviziile Business, Operațiuni, Financiar și Aprobare și reprezentanți ai echipelor de managment ai clienților și partenerilor organizației. Fiecare invitat are 6 întrebări-surpriză la care răspunde. Materialele pot fi accesate prin intermediul paltformei dedicate, dar și a celor de podcast online.

“Aniversarea de 15 ani ne oferă prilejul să privim la evoluția echipei și a companiei, fiind un moment de bilanț pentru a rememora toate succesele și lecțiile învățate în acest timp. Nu am fi în acest punct fără ambiția și profesionalismul colegilor mei și fără clienții și partenerii, care ne-au determinat constant să devenim mai buni. Prin lansarea podcast-ului, ne-am dorit să creăm o legătură cu toți cei care nu ne cunosc încă la acest moment aniversar, dar și să celebrăm echipa noastră, alături de care suntem mândri să construim zi de zi.” Toni Ioan Tătaru, CEO OTP Leasing.

Totodată, cu ocazia aniversarii celor 15 ani în România, OTP Leasing demarează și o campania de comunicare, prin care își propune să aducă în prim plan 15 colegi din departamentele companiei, subliniind astfel importanța pe care echipa o are în succesul și longevitatea OTP Leasing.

Ce noutăți afli în primul episod?

Ascultă AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)