Ministerul Finantelor a elaborat Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legislatiei referitoare la programul Prima Casa. Principala modificare se refera la protejarea imobilului ce va fi facuta printr-un acord semnat cu privire la lucrarile de modificare si / sau extindere a locuintei cumparate prin Programul Prima Casa.

– Cumparatorul casei va putea primi o alta locuinta decât cea solicitata, in cazul in care locuinta are vicii ascunse sau nu se poate locui in ea

– Ministerul Finantelor, in calitatea sa de tribunal al dreptului de ipoteca, trebuie sa isi dea acordul asupra modificarilor aduse locuintei de cel care o cumpara prin acest program

– In cazul in care se ajunge la executare silita, aceasta se va face de catre Fisc, pe baza documentatiei transmise de Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)