Patria Bank și elefant.ro au lansat o campanie de creditare dedicată clienţilor Elefant Premium, prin care aceştia beneficiază de o reducere specială la dobândă: 1,5 puncte procentuale, DAE începând de la 8.86%, pentru un credit Patria Plus cu asigurare de viață Allianz Tiriac, acordat rapid și fără adeverinţă de venit.

Mecanismul promoției este cât se poate de simplu: la achiziţii online de minim 100 de lei, clienții Elefant.ro primesc în platforma Premium un cod de validare (cod de promoție) cu care pot accesa un credit direct pe site-ul dedicat ofertei: https://www.patriabank.ro/persoane-fizice/credite/credite-de-nevoi-personale/promotie-elefant. Promoția este valabilă până la 30 iunie.

“Am găsit în elefant.ro un partener potrivit din toate punctele de vedere pentru accesarea acestui tip de credit. Ne bucurăm de asocierea cu unul dintre principalii retaileri online și suntem optimiști ca oferta va fi bine primita de clientii Elefant.ro. Tendinţa de digitalizare pe piaţa de creditare româneacă şi creșterea achiziţiilor online au făcut firească această colaborare, mai cu seamă că în Patria Bank punem un accent foarte mare pe dezvoltarea business-ului prin parteneriate relevante”. spune Ștefania Cristescu, director de marketing și comunicare Patria Bank.

‘’Ne dorim să oferim clienților noștri beneficii multiple pentru achizițiile pe care aceștia le fac pe elefant.ro, multumindu-le astfel pentru încrederea pe care ne-o oferă. Campania desfășurată alături de Patria Bank vine să susțină această dorință a noastră și avem toată încrederea că ea va fi bine primită de către clienții noștri.’’ spune Adrian Horvat, marketing manager elefant.ro
Patria Plus este un credit rapid, care poate fi contractat fără adeverință de salariu şi cu un venit minim declarat de la doar 500 de lei. Persoanele interesate pot obține sume între 7.000 și 80.000 lei pe o perioadă de până la 5 ani. La oferta dedicată clienților Elefant.ro se poate adăuga un discount suplimentar de pana la 4 puncte procentuale accesat de toți cei care aleg virarea salariului în cont Patria Bank, au un istoric bun de plată la Biroul de Credit şi/sau iau un credit de peste 25.000 lei. Totodată, cei ce îl accesează beneficiază de un plus de protecție prin asigurarea de viață Patria Protect oferită de Allianz-Țiriac Asigurări.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)