Cu ocazia intrării în anul centenarului Marii Uniri, Patria Bank reconfirmă promisiunea de a susţine românii muncitori, chibzuiti si modeşti, care respectă tradiția și istoria, trăind un prezent autentic, cu speranță și optimism pentru o Românie mai bună.

Recompensând comportamentul responsabil de economisire si celebrându-i pe toti cei care pun un ban deoparte, Patria Bank lansează “Depozitul Patria Centenar”, un produs accesibil si flexibil, îmbrăcat în straie de sărbătoare.

”Împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire a fost prilejul potrivit pentru a oferi tuturor românilor un produs aniversar prin care să economisească puțin câte puțin, pentru a merge mai departe şi a privi cu încredere spre viitor. Depozitul Patria Centenar este un produs ediție limitată, disponibil începand din luna decembrie 2017 si pana la finalul anului 2018, prin care ne dorim să încurajăm publicul larg să economisească și, totodată, să celebrăm  determinarea românilor de a realiza lucruri trainice cu pași mici, munciți, dar fermi. În plus, ne-am dorit să încorporăm simbolistica centenarului in noul produs, prin exprimarea dobânzii în marje ce marchează anii aniversari (1,918% – 2,018%) și prin modul în care am ales să construim întregul mesaj.” a menţionat  Ana Maria Florea, Manager Departament Produse Retail în cadrul Patria Bank.
Principalul avantaj al Depozitului Patria Centenar constă în flexibilitatea acestuia: oricine poate economisi, suma minimă de constituire fiind de doar 500 de lei, şi poate continua să economisească constant prin adăugarea oricând de sume suplimentare (excepție făcând luna a 11-a). Totodată, dobânda oferită este avantajoasă: pentru sumele de sub 5.000 lei, dobânda este 1,918% p.a., iar pentru sumele egale si mai mari de 5.000 lei, aceasta devine 2,018% p.a.

De asemenea, Patria Bank promite și 10 premii de sărbătoare, sub forma a 10 excursii, ce vor fi oferite clienților noului produs pentru a celebra și a se bucura de evenimentul ce va avea loc anul viitor, de 1 decembrie 2018, la Alba Iulia.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)