Patria Bank anunță noi măsuri și inițiative pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19, aplicabile atât la nivelul rețelei de unități, cât și în ceea ce privește implicarea în comunitate.

Banca anunță că începând cu data de 25 martie, unitățile teritoriale vor avea program redus de lucru cu clienții, de 6 ore, între 09:00 – 15:00. Acolo unde situația o impune, programul poate fi micșorat mai mult. Prin această decizie, Patria Bank urmărește să protejeze expunerea angajaților din rețeaua de unități, la contractarea virusului.

Alături de diminuarea programului, la casieriile din unități vor fi instalate în perioada următoare paravane de protecție, iar dotarea cu echipamente de protecție și dezinfectant este făcută în permanență, protejând astfel și clienții care intră în unitate.

În situația în care vom avea activitatea redusă sau unități închise, puteți în continuare să:

  • efectuați plăți online folosind cardul dumneavoastră Patria sau
  • efectuați orice alte tranzacții bancare prin intermediul aplicațiilor de mobile și internet banking Patria retrageți numerar de la bancomat
  • vă informați cu privire la produsele și serviciile Patria prin intermediul site-ul patriabank.ro sau contactându-ne la numărul de call center: 0800 410 310 (L-V, 09:00 – 19:00), apel gratuit în rețelele de telefonie națională


Dacă vor fi necesare servicii speciale de asistență sau consultanță, puteți apela cu încredere la serviciul nostru Call Center, care în funcție de solicitarea dumeavoastră vor încerca să vă ajute pe loc sau vă vor programa o vizită în unitățile neafectate.

Patria Bank donează 100.000 lei către Asociația Dăruiește Viața

Din solidaritate pentru eforturile sistemului medical din această perioadă și dorința de a sprijini nevoia de echipamente medicale necesar în spitale și centre medicale, Patria Bank a donat 100.000 lei către Asociația Dăruiește Viața. Echipamentele cumpărate vor fi distribuite de asociație, alături de unitățile competente, în funcție de prioritățile identificate la nivel național. Aceste măsuri și initiațive, de protejare a angajaților, a clienților dar și de implicare în comunitate, se alătură eforturilor din piață, Patria Bank salutând toate demersurile și solidaritatea colegilor din mediul bancar, companiilor și ONG-urilor implicate.

Toate măsurile luate de bancă, pentru prevenirea și combaterea COVID-19, inclusiv starea unităților Patria Bank și programul de funcționare, sunt disponibile pe https://www.patriabank.ro/covid .

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)