Decizia Guvernului sa nu mai amane intrarea in vigoare a posibilitatii denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv cele de credit, ar urma sa permita clarificarea problemei pe care o ridica acest tip de clauze, este de parere avocatul Gheorghe Piperea. “In sfarsit, dupa un an de amanari, asistam la o victorie a ratiunii si a bunului simt. Avem, acum, posibilitatea sa clarificam efectiv problema clauzelor abuzive. Vom putea sa vedem unde exista aceste clauze si cum pot fi ele eliminate”, a declarat domnia sa.

“Cele peste 5 milioane de clienti bancari care exista in Romania vor avea un surplus de 30% la veniturile disponibile, putand, astfel, sa isi reorganizeze viata si sa fie mai putin dependenti de bancile care au avut o pozitie abuziva in relatie cu ei”, a mai afirmat Gheorghe Piperea, pentru Ziarul Bursa.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)