Garanti Bank a inregistrat o crestere de 70% a volumului operatiunilor de plata a taxelor si impozitelor in 2014, de la 1,72 milioane lei, in 2013, la  2,93 milioane lei, se arata intr-un comunicat de presa remis de Garanti Bank.

De asemenea, numarul posesorilor de carduri Garanti Bank, care au ales sa isi plateasca impozitele folosind serviciile bancii, a crescut cu 64% in 2014, comparativ cu 2013.

Aproximativ 60% din numarul total al operatiunilor de plata a taxelor si impozitelor in 2014 au fost facute in rate fara dobanda.

“Unul dintre obiectivele noastre principale consta in a eficientiza timpul clientilor nostri, cu ajutorul produselor si serviciilor noastre inovatoare. Suntem bucurosi sa vedem ca tot mai multi clienti au un apetit crescut pentru efectuarea operatiunilor bancare rapide atunci cand platesc taxele si impozitele anuale. Cu cat dureaza mai putin pentru a finaliza cu succes o astfel de tranzactie, cu atat este clientul mai satisfacut. Noi credem ca tot mai multi posesori de carduri vor alege sa isi plateasca impozitele, folosindu-si cardurile”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.

Internetul este cea mai populara platforma atunci cand vine vorba de plata impozitelor. Numarul de clienti Garanti Bank care au ales sa plateasca online s-a dublat in 2014 fata de 2013, iar banca estimeaza ca acest trend ascendent va continua si in 2015.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)