Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca PNL cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii falimentului personal, ”singura reglementare” care poate ajuta, in contextul cresterii francului elvetian.

”PNL a sustinut aceasta lege de multa vreme, dar, din pacate, o majoritate parlamentara s-a opus. Legea insolventei persoanei fizice ofera clientului, care nu mai poate achita ratele, o solutie de reesalonare a ratelor si pozitia corecta de negociere cu banca, pe baza veniturilor pe care le obtine. Spre deosebire de alte reglementari propuse care nu actioneaza retroactiv, aceasta poate fi pusa in aplicare imediat. PNL cere convocarea in sesiune de urgenta a Parlamentului pentru a adopta aceasta lege atât de necesara in contextul actual”, a anuntat Alina Gorghiu.

Vorba multa, saracia omului cu credit…

Tot astazi, Victor Ponta a cerut partidelor parlamentare sa vina la … discutii. Ponta ii invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)